Nu fortæller den populære tv-vært at hun blev nødsaget til at sætte foden ned og sige stop.

Vi kender især Sofie Linde fra sin tid som vært på tv-programmet ‘X Factor’ og programmet ‘Linde på Langeland’ på TV 2. Her følger man Sofie Linde og hendes mand, Joakim Ingversen, når de forvandler et gammelt ‘spøgelses hus’ til et dejligt sommerhus på Langeland.

Og det er netop sommerhuset på Langeland, som hun fortæller om i talkshowet ‘Breinholts’ med Anders Breinholt, hvor hun er med som gæst.

Det skriver BILLED-BLADET.

Læs også: ‘Badehotellets’ fru Madsen afslører: Dette særlige ønske kunne ikke blive opfyldt

Det har nemlig tiltrukket sig stor opmærksomhed, faktisk så meget, at Sofie Linde og familien har måtte gøre noget ved det.

Derfor har de nu fået sat et skilt op ved ejendommen med teksten “Vi sætter pris på interessen for vores hus, men dette er privat ejendom”.

Læs også: Lene Beier løfter sløret: Derfor blev det sådan

Sofie Linde forklarer at dengang de købte sommerhuset og gik i gang med programmet, havde de ikke regnet med, at programmet ville blive en kæmpe succes. Årsagen til det var, at det var meget ‘learning by doing’, hvilket de ikke forestillede sig mange ville synes var sjovt.

Men det skulle vise sig at blive helt anderledes, sommerhuset er nemlig blevet en helt lille attraktion, hvor folk gerne kører for at komme og se det.

“De kom i busser og i biler med iPads (gestikulerer, at de tager billeder red.), og pludselig begyndte jeg at få billeder inde fra min have. Folk følte jo, at det også var deres sommerhus. Der var vi nødt til lige at trække en streg i sandet og sætte et skilt op,” fortæller Sofie Linde om situationen.

Derfor har familien nu set sig nødsaget til at sætte et skilt op, så de kan opretholde privatliv i sommerhuset.