Den 37-årige Monica Sirianni, kendt fra den italienske udgave af ‘Big Brother’, er pludselig gået bort, hvilket efterlader fans og venner i chok og sorg.

Læs også: Janni Ree maner rygter til jorden

Nyhed om den tidligere ‘Big Brother’-deltagers død spredte sig hurtigt den 8. maj, da internationale medier rapporterede om hendes alt for tidlige bortgang. Monica deltog i den 12. sæson af det populære realityshow, som blev sendt i 2011-2012.

Selvom hun kun var i ‘Big Brother’-huset i en måned, nåede hun at vinde mange fans og opnå stor popularitet.

Uforklarlige omstændigheder omgiver dødsfaldet De omstændigheder, der førte til Monica Siriannis død, har chokeret mange. Ifølge udenlandske medier kollapsede hun pludselig i en italiensk bar i Sauveria Mannelli i Catanzaro, mens hun var sammen med venner.

Hun blev straks bragt til hospitalet, men desværre kunne lægerne ikke redde hendes liv.

Den tidligere ‘Big Brother’-deltager blev kun 37 år gammel. Årsagen til hendes død er endnu ikke kendt, men uofficielle oplysninger tyder på, at et pludseligt hjerteanfald kan have været skyld i tragedien. Det er også blevet rapporteret, at Monica følte sig utilpas tidligere samme aften.

Monica var elsket af mange for sin charme og ægte italienske skønhed og efterlod et varigt indtryk på seerne i sin korte tid i realityshowet.

Gennem de sidste par år levede hun et forholdsvis roligt liv, men hun nød stadig sociale sammenkomster og tilbragte ofte tid med sine nære venner. Ingen af dem kunne have forestillet sig, at de under et af deres møder ville være vidner til en så tragisk begivenhed og snart skulle sige farvel til Monica.