Den populære danske sangerinde og X Factor-dommer, Kwamie Liv, har annonceret, at hun ikke vil vende tilbage som dommer i den populære sangkonkurrence i næste sæson. I et opslag på de sociale medier udtrykte hun sin taknemlighed for sine to sæsoner som dommer og beskrev oplevelsen som “unik og opslugende”.

Kwamie Liv havde muligheden for at opleve deltagerne mødes på tværs af forskellige baggrunde gennem musikken og støtte dem i både medgang og modgang. Hun er dybt taknemmelig for de menneskelige forbindelser og samarbejdet, der er skabt under showet.

Beslutningen om at forlade X Factor-dommerstolen er ikke truffet let, men Kwamie Liv føler et kald til at dykke dybere ind i sin egen kreativitet og fokusere på sine personlige projekter. Hun vil nu bruge al sin energi på at udforske og udvikle sin kunstneriske vision.

Kwamie Liv understregede, at man aldrig ved, hvad fremtiden bringer, men hun ønsker at udtrykke sin taknemlighed til både publikum, deltagere og kollegaer foran og bag skærmen. Hun roser X Factor-produktionen for at være dedikeret og for at give 110% hver eneste dag.