Danskerne kom med ét til at falde for “Kærlighed hvor kragerne vender”.

Programmet omhandler det at finde en kæreste helt ude, hvor kragerne vender. Og i formatet stifter man andet bekendtskab med Mie Madsen.

Selv samme Mie Madsen har nu delt en trist nyhed, da hun i går blev ramt af så voldsomme smerter, at hun måtte et smut forbi hospitalet, hvor hun måtte indlægges.

Det fortæller hun mere om i et opslag på Instagram.

Her fremgår det videre, at turen bestemt ikke var en dans på roser. For midt på afdelingen endte den uge mor med at besvime uden nogen former for hjælp fra de mange ansatte, fordi “der var mange andre foran hende”.

“Jeg går ud og nævner det for personalet i afdelingen, her bliver jeg mødt med: “der skal nok snart komme en, men der er mange andre end dig, har du ikke en der kan komme og kigge efter dig”, skriver Mie og fortsætter:

“Jeg var i chok! Og gik grædende derfra uden at svare! Jeg ved de havde travlt, og jeg ved de var pressede! Og jeg er helt med på, at mere akutte situationer skal tilses før mig, alt jeg bad om var blot noget smertestillende i ventetiden…”

Mie har før døjet med voldsomme smerter.

Indledningsvist var det svært at konkludere, hvad hun fejlede. Men efterfølgende blev det så bekræftet, at hun måtte opereres for galdesten.

Nu er smerterne vendt tilbage, og Mie venter derfor på svar, om galdesten er vendt tilbage, skriver hun.