Den talentfulde skuespillerinde Jacklyn Zeman, der gennem mere end 40 år har spillet rollen som Bobbie Spencer i tv-serien’ General Hospital’, er død i en alder af 70 år. Zeman debuterede i serien i 1977, og hendes død har ført til mange rørende hyldester fra både fans og nære venner.

Frank Valentini, den øverste producent af ‘General Hospital’, meddelte nyheden på Twitter og beskrev Zeman som en “lys og sand professionel”, der bragte positiv energi til arbejdspladsen. ABC Entertainment mindede også om skuespillerindens betydning for serien og hædrede hendes Emmy-nominerede præstation som Bobbie Spencer.

Sangeren Rick Springfield, der kortvarigt medvirkede i General Hospital i 1980’erne, delte sin sorg over Zemans bortgang og kaldte hende en “sød sjæl” uden diva-tendenser.

Springfield er taknemmelig for, at Zeman og produceren Gloria Monty valgte ham til rollen som Noah Drake, hvilket hjalp med at lancere hans karriere i 1980’erne.

Før Zeman besluttede at forfølge en skuespillerkarriere, arbejdede hun som Playboy Bunny på en Playboy Club for at betale sine regninger.

I et interview med The Locher Room fortalte hun, hvordan dette job gav hende erfaring med at give interviews og være på tv, hvilket senere kom hende til gode, da hun blev skuespillerinde og skulle promovere sine shows.

Jacklyn Zeman medvirkede i omkring 880 episoder af General Hospital og havde også roller i tv-serier som Sledge Hammer, Chicago Hope og senest The Bay.

Det rapporteres, at skuespillerinden døde af kræft. Må hun hvile i fred.