Den amerikanske skuespiller, der særligt er kendt for sin rolle i tv-hittet ‘Twin Peaks’, er afgået ved døden.

Amerikanske Al Strobel er død. Han har i løbet af sin karriere spillet med i flere forskellige tv-serier og film, men han er dog primært kendt for sin rolle i kultserien ‘Twin Peaks’.

LÆS OGSÅ: ‘Sesame Street’-skuespiller er død

Skuespilleren er gået bort i en alder af 83 år. Dødsfaldet er blevet bekræftet af producenten Sabrina Sutherland, som det amerikanske medie Variety har været i dialog med.

“Han var et uerstatteligt menneske og vil altid være en del af vores ‘Twin Peaks’-familie,” lyder det fra Sabrina Sutherland i en officiel udtalelse, der er blevet udsendt på vegne af den efterladte familie.

Har man set ‘Twin Peaks’, er man ikke et sekund i tvivl om, hvem Al Strobel var. Det var nemlig ham den spillede den nærmest ikoniske rolle som den besatte, enarmede mand ved navn Phillip Gerard.

Det var ikke blot en rolle, han havde i den originale ‘Twin Peaks’-serie fra 1990. Han indtog nemlig også rollen i filmen, der udkom to år efter.

Da man i 2017 kunne præsentere serien ‘Twin Peaks: The Return’, der var en opfølger til den originale serie fra 1990, var det også Al Strobel, der spillede rollen som Phillip Gerard.

Og det er svært at komme udenom, at han var en ideel aftager til denne rolle. I virkeligheden havde han nemlig også kun en arm, da han som 17-årig mistede sin arm i en alvorlig bilulykke.

LÆS OGSÅ: Nu sætter Cher ord på 40 år yngre kæreste

Til trods for, at han har primært var kendt for sin rolle i ‘Twin Peaks’, indtog han også et væld af andre roller i løbet af sin karriere. Blandt andet spillede han også med i filmen ‘Riochet River’ og tv-filmen ‘Child of Darkness, Child of Light’.