Det er ikke udelukket, at hun vender tilbage på skærmen.

Rachel Ellebye har netop givet fans af ‘Årgang 0’ noget at håbe på, da hun antyder, at der muligvis er mere indhold i vente fra den populære dokumentarserie.

For snart 25 år siden lancerede TV 2 det banebrydende program, der fulgte fire børn født omkring årtusindeskiftet. Rachel Ellebye, en af de oprindelige deltagere, udtaler til Her & Nu:

LÆS OGSÅ  Dansk filmstjerne taler ud om diagnose: "Det er hårdt"

“Vi må se, om der snart kommer noget. Jeg holder kortene tæt inde til kroppen lige nu, men jeg håber, der snart sker noget – det ville jo være oplagt, når det snart er 25 år siden, ‘Årgang 0’ startede.”

Selvom Rachel ikke vil røbe flere detaljer om fremtiden, åbner hun op for muligheden for, at hun kunne deltage i andre programmer. ‘Vild med dans’ er blandt de shows, hun kunne være interesseret i at deltage i, hvis ‘Årgang 0’ ikke fortsætter.

LÆS OGSÅ  Vigtigt for fremtiden: TV 2 præsenterer helt nyt tiltag

Rachel Ellebye har tidligere medvirket i programmer som ‘Til middag hos’ og ‘Fangerne på fortet’ ud over sin medvirken i ‘Årgang 0’. Serien, som fulgte børnene indtil de fyldte 18 år, sluttede for fire år siden, men Rachel antyder nu, at der måske er mere at komme efter fra den kant.

Sammen med sine forældre, Lars og Theresia, og sin bror David, blev Rachel kendt i hele Danmark gennem ‘Årgang 0’. De fire børn, Rachel, Stephanie, Emma og Christian, blev valgt blandt 300 ansøgere i 1999, og deres liv blev derefter fulgt tæt af kameraerne. Nu, som voksne, er de alle i gang med deres studier og lever deres liv væk fra rampelyset.