Den kaotiske hændelse der fandt sted i weekenden, tager ny forstyrrende udvikling

I fredags kunne landets medier – heriblandt os på Hollywood.dk – bringe en chokerende historie om Dennis Knudsen der fit et arrigt nedbrud ved Molslinjen i Århus.

Kendisstylisten skulle med færgen hjem fra camping, da han ankom for sent til dagens sidste færgeafgang.

Det resulterede i at Knudsen, med børnene på bagsædet, flåede færgebommen op og næsten påkørte en kombardo-medarbejder, da han fór ombord på den sidste færge for dagen.

Det resulterede i at Dennis måtte tage en alvorssnak med politiet der dukkede op. Her blev han også informeret om, at han formentlig skulle gøre sig klar til at en sigtelse ville falde ind i postkassen efter dagens kaotiske opførsel.

Knudsen har siden da givet en offentlig undskyldning for at have faret op i det røde felt, men tilsyneladende er skaden allerede sket.

Det viser sig nemlig at efter den rystende eposide, er Molslinjens kriseberedskab blevet iværksat, og de ansatte der var involveret i Knudsens kaotiske opførsel nu er blevet tilbudt professionel hjælp.

Det bekræfter Molslinjens kommunikationschef Jesper Maack over for Ekstra Bladet.

‘Vi har fire medarbejdere, som har været involveret i hændelsen. Efter grundige interne debriefinger er de alle blevet tilbudt nogen at tale med. Det har tre af dem takket ja til (…) Det videre forløb ligger nu mellem dem og vores eksterne partner i den slags situationer’, skriver kommunikationschefen i en mail til mediet.

Maack uddyber dog, at beredskabet altid vil blive tilknyttet, når en medarbejder har været involveret i voldsomme hændelser på arbejdspladsen. Beredskabet er til rådighed for de ansatte i en bred vifte af scenarier der kan have påvirkning på Molslinjens ansatte, så som voldeligt optrin, alvorlig sygdom og mere.

Da Ekstra Bladet viderebringer informationerne til Knudsen, lyder der både et chokeret og beklagende respons i den anden ende af telefonrøret.

– Okay. Det må jeg nok sige. Det er jeg ked af at høre. Det gør mig ked af det. Jeg har sagt undskyld, og jeg er oprigtig ked af, hvis det har konsekvenser for dem (…) Det er jeg oprigtig chokeret over at høre. Jeg er godt klar over, at det var voldsomt. Jeg reagerede i affekt i situationen, og klappen går ned for mig. Jeg var en stresset idiot, og det er jeg virkelig ked af. Min måde at reagere på er utilgivelig og over grænsen, fortæller den stilfulde gerningsmand.

Knudsen uddyber, at han endnu ikke har fået svar på hvilke potentielle bøder eller sigtelser der falder ham i møde, men at han forventer at noget nok vil dukke op i hans e-boks inden længe.