Efter arrigt anfald, hærværk og polititilkaldelse, skal kendisstylisten nu tage konsekvensen af sine handlinger

I fredags blev den rystende nyhed bragt om Dennis Knudsen, der havde fået en offentlig nedsmeltning ved Molslinjen efter at være kommet for sent til dagens sidste afgang.

Det voldsomme drama der fandt sted ved færgeafgangen, grundet at stylisten og hans tre børn ikke fik lov til at stige på dagens sidste færgeafgang på grund af deres for sene ankomst, resulterede i at Knudsen i arrigskab rev bommen op, kørte ombord på færgen, var tæt på at påkøre en kombardo-medarbejder, og politiet i sidste ende måtte tilkaldes.

Ifølge den 60-årige kendis’ egen fortælling, skyldes det sene fremmøde at han var kommet til at køre til Molslinjens gamle færgehavn – og så var tiden pludselig knap.

Da Knudsen endelig nåede frem til den korrekte havn, opstod det næste problem: scanneren bilister kan bruge ved selvbetjening for ankomst havde tekniske problemer, og Knudsen var nødsaget i sidste øjeblik til at ringe efter hjælp fra personalet.

– Jeg siger please, please, please, vil du ikke nok lukke mig ind, men så knalder hun bare røret på, så jeg ringer selvfølgelig op igen. Jeg dybt frustreret. Stress. Afmagt. Stress med ungerne, fortæller kendisstylisten til Se og Hør.

Domstolen venter

Da politiet i sidste ende dukkede op ved havnen, efter at Knudsen i frustration havde væltede to computere ned fra bordet inde på kundekontoret, revet bommen op, faret ombord på færgen, og nært havde påkørt en medarbejder, informerede ordensmagten ham om, at han nok skal forvente en sigtelse i postkassen inden længe.

– Jeg får sikkert noget sigtelse for hærværk. Og indtrængning på grund. Og så får jeg måske en sigtelse for at være ved at køre en ned. Det vil tiden jo vise. Jeg må bare tage den straf, som det her nu en gang koster.

Hvad dommen kommer til at resultere i, må tiden vise. Men Dennis er i hvert fald blevet skeptisk om hvorvidt han vil tage changen med den populære færgeafgang igen.

– Jeg kommer måske aldrig med mere. Jeg kan da ikke forestille mig, at jeg vil være velkommen foreløbigt, konkluderer Dennis Knudsen.