På trods af, at prins Harry nu igen er i England, er der ingen planer om at mødes med hverken William eller Charles.

Under sit aktuelle besøg i Storbritannien er det bekræftet, at Prins Harry ikke vil få lejlighed til at mødes med sin far, Kong Charles III, på grund af kongens tætpakkede program. Dette meddeler en talsperson for hertugen af Sussex. Harry, der har rejst fra Californien uden sin familie, deltager i forskellige arrangementer relateret til 10-års jubilæet for Invictus Games, en sportsbegivenhed han selv etablerede for skadede militærfolk.

Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ  Taler ud fra de døde: Prinsesse Diana involveret i gigantisk retssag

Besøget indbefatter en hovedceremoni i St. Pauls Katedral samt et topmøde i Armoury House i Østlondon, hvor Harry deltog i en paneldiskussion modereret af den tidligere BBC-vært Louise Minchin. Disse begivenheder fokuserer på den fortsatte støtte til skadede veteraner gennem sport og fællesskab.

I mellemtiden blev Kong Charles set forlade Windsor Slot tidligere på dagen for at varetage sine egne kongelige forpligtelser i London, inklusiv audienser på Buckingham Palace. Det royale program inkluderer også en planlagt havefest, hvilket markerer en af kongens første offentlige optrædener siden hans kræftbehandling.

Relationen mellem Harry og hans far er fortsat anspændt, især efter udgivelsen af Harrys kontroversielle biografi, “Spare”, hvor han udtrykker kritik af det kongelige liv og sin stedmor, Camilla. Trods udfordringerne i relationen rapporteres det, at Harry har opretholdt regelmæssig kontakt med sin far og blandt andet besøgte han kong Charles, efter han tidligere på året meddelte at han har fået kræft.

Dette besøg er Harrys andet i Storbritannien i år efter det korte møde med sin far i februar. Harrys tilbagevenden til Storbritannien reflekterer også en forsigtig tilnærmelse til forsoning inden for den royale familie, til trods for manglende planer om et møde med sin bror, Prins William, som forholdet ligeledes er anstrengt til.

Senere på ugen vil Harry genforenes med sin kone Meghan og deres børn, hvorefter de sammen vil rejse til Nigeria som en del af deres fortsatte humanitære arbejde. Ceremonien i St. Pauls vil finde sted dagen efter deres søn, Prins Archie, fejrer sin femte fødselsdag, med forventninger om, at skuespiller Damian Lewis vil recitere det emblematiske Invictus-digt.