Nu taler Noller – kendt som Niels Olsen – ud om forløbet.

Selvom de ikke længere deler scenen, er båndet mellem Brødrene Olsen, Niels “Noller” Olsen og hans bror Jørgen, fortsat stærkt. For seks år siden trådte Noller ud af musikbranchen efter at have kæmpet med alvorlige helbredsproblemer, herunder en hjerneblødning efterfulgt af kræft.

I et interview med SE & HØR fortæller Jørgen om det stærke forhold til Noller.

LÆS OGSÅ  Stort tillykke!: Elsket DR-stjerne er blevet far

Noller understreger, at relationen til hans bror Jørgen forbliver uændret trods hans fravær fra musikscenen. “Vi holder stadig kontakten, ses og taler sammen ofte,” fortæller Niels Olsen, mere kendt som Noller.

Mens Jørgen fortsætter med at optræde med deres berømte nummer “Smuk som et stjerneskud”, har Noller vendt sit fokus mod kunsten.

Han fortæller at kunsten hjælper ham med at fordybe sig i en helt anden verden, og på den måde , distancerer han sig fra musikken.

LÆS OGSÅ  Madonna i stor sorg

Noller deler også sin følelse af savn over ikke længere at være en del af live-musikoplevelser. “Jeg savner det og interaktionen med publikum,” indrømmer han. “Men hvis jeg ikke var stoppet, da jeg gjorde, ville det have haft fatale konsekvenser. Jeg ville ikke have overlevet.”

Selvom døden ikke skræmmer ham, håber Noller på at have mange år tilbage, og måske endda en sidste optræden på scenen.