Han er netop nu aktuel i ‘Kærlighed hvor kragerne vender’, men sidste år havde en ulykke nær kostet ham livet.

Benjamin Lassen Schmidt, kendt fra “Kærlighed hvor kragerne vender” der netop nu er i gang med 5. sæson på TV 2. , deler nu sin historie om en voldsom ulykke.

Det skriver SE & HØR, som har talt med den 32-årige Fynbo.

Benjamin arbejdede indtil sidste år som tilkalder brandmand, men så skete der noget uventet og voldsomt, som fik store konsekvenser.

Han er derfor i øjeblikket sygemeldt efter en dramatisk hændelse på en kemifabrik i byen, som fandt sted kort efter hans hjemkomst fra optagelserne til TV 2-programmet.

I afsnit 4 af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ inviterer Benjamin på fisketur. Foto: Mads Astrup/TV 2

“Jeg endte med at falde ned i en affaldsgrav under en indsats, hvilket resulterede i, at jeg brækkede min skulder efter at være faldet fire-fem meter,” forklarer Benjamin til SE og HØR. Han havde ikke set graven, da området var dækket af skum.

Læs også: For første gang efter ‘Bachelor’: Nu sætter Helena ord på det

Benjamin frygtede for sit liv og tænkte på sine børn, Arthur på fire år og Leonora på to år, overbevist om, at han ikke ville overleve. Han fokuserede her på at give sine kolleger tid, ved at spare på luften.

Benjamin er taknemmelig over for sine kolleger, der reddede ham, selvom han ikke kan afsløre, hvor længe han var fanget. Efter ulykken blev han opereret og har været sygemeldt siden, stadig ude af stand til at udføre fysisk arbejde.

“Det var meget tæt på, at jeg mistede livet,” siger Benjamin om den skæbnesvangre dag.

Efter ulykken har Benjamin haft brug for hjælp, når han har haft sine børn, som han deler med deres mor, hvem han gik fra for to år siden. Ulykken har også påvirket hans karriere, da lægerne tvivlede på, at han kunne vende tilbage til beredskabet.

Benjamin, som nu er i gang med genoptræning, håber stadig på at kunne vende tilbage til sit arbejde i beredskabet.

Du kan se ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ på TV 2 og TV 2 Play.