Nu er der godt nyt.

Andreas, som var en af de håbefulde singler i realityprogrammet “Kærlighed hvor kragerne vender” sidste år, havde oprindeligt sat sine håb til 20-årige Emilia, som han var betaget af under showet.

Til trods for en indledende gnist, ebbede forholdet ud efter programmets afslutning. Men kærligheden har fundet vej til Andreas igen, noget han glædeligt deler med TV 2.

Det skriver HER & NU.

I oktober krydsede Andreas’ vej en charmerende kvinde gennem en datingapp, hvilket har ført til et nyt forhold. De to er nu et par og har planer om at bo sammen fra april. På det tidspunkt bor Andreas’ nye kæreste i Odense, mens han selv er hjemmehørende på Vestsjælland.

I et interview med SE og HØR, løfter Andreas sløret for, at hans nye partner, Sarah på 27 år, allerede har sikret sig et job på Vestsjælland. Dette lægger op til, at hun snart flytter ind hos ham, hvilket markerer et nyt kapitel i Andreas’ kærlighedsliv.

Det er ikke alt fra det populære kærligheds-program der vises på tv. Det fortæller en af deltagerne fra den nuværende sæson.

Det kan du læse mere om her: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-deltager afslører: Blev klippet ud af programmet