Nu fortæller han, at der var en del som man ikke så i programmet.

I realityprogrammet “Kærlighed hvor kragerne vender” stod deltagerne Rasmus, Anders, Benjamin, og Tobias over for opgaven at vælge fire kvinder, de ønskede at fortsætte eventyret med, hvilket krævede, at de ringede til dem direkte.

Denne proces viste sig at være en større udfordring end forventet, især for Rasmus, 26 år, som oplevede flere afvisninger fra kvinderne, hvilket han har beskrevet som en hård oplevelse i et interview med BILLED-BLADET.

Disse afvisninger tog hårdt på Rasmus’ humør, men en særlig hændelse efter optagelserne, som ikke blev vist i programmet, kastede lys over venskabets betydning i svære tider. Det deler Rasmus på sin Instagram-profil.

På sin private Instagram-profil delte Rasmus en personlig beretning om dagen, hvor han, efter en lang og følelsesmæssigt udmattende dag med tekniske problemer og afvisninger, fandt trøst i venskabet med Anders, Benjamin, og Tobias.

Rasmus’ opslag, som BILLED-BLADET har adgang til, indledes med et citat fra Jodle Birges sang “Rigtige venner” og fortsætter med at beskrive, hvordan hans venner var der for ham i en svær tid. Han udtrykker taknemmelighed over for sine venner for deres støtte og deler billeder af dem sammen, hvilket illustrerer det stærke bånd, de har opbygget under optagelserne.