Nu taler TV 2 ud.

Under 4. etape af Baskerlandet Rundt 2024 fandt Jonas Vingegaards meget omtalte og alvorlige styrt sted.

Efter styrtet blev han indlagt på et spansk hospital, og derfra gik der næsten to uger, før han blev udskrevet. I samme ombæring delte han sine første ord med offentligheden via et X-opslag fra Team Visma Lease a Bike:

“Hej alle, det er tid til at forlade hospitalet for mig. Jeg vil gerne takke personalet for at tage godt af mig. Og jeg vil takke alle for støtten. Jeg har modtaget mange beskeder, gaver og tegninger. Det varmer! Nu er det tid til at komme mig helt”.

Siden da har hele cykelverden ventet på, at danskeren skulle melde noget ud om Tour de France, og for et par dage siden meldte han ud, at han håbede på at blive klar til Tour de France, og han får det bedre dag for dag.

Og den melding har ikke kun fået de danske cykelentusiaster til at juble, skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ  MEGET uventet gæst ved årets Oscar-uddeling: Derfor har internettet et kæmpe smil på læberne

TV 2 jubler

Hos TV 2 er man også meget glade for den positive Vingegaard-udtalelse.

John Jæger, der er chefredaktør på TV 2 Sport, fortæller, at han er glad på den ydmyge Glyngøre-drengs vegne. Dernæst lægger han ikke skjul på, at Vingegaard Tour-deltagelse har kæmpe betydning for TV 2:

“Først og fremmest er jeg glad for, at det går godt for Jonas Vingegaard. Men når det er slået fast, så er der ingen tvivl om, at det betyder utroligt meget for os, om Jonas Vingegaard er med eller ej. Så vi er rigtig glade, hvis han ender med at komme til start”, udtaler John Jæger.

Mens chefredaktørens medfølelse for Vingegaard ikke er til at tage fejl af, giver han et indblik i, hvad danskerens fravær vil betyde for kanalen:

“Men jeg indrømmer blankt, at det er det politisk korrekte svar, fordi det ville betyde ufattelig meget for os, hvis Jonas Vingegaard ikke var med. Det ville gøre produktet klart dårligere og gøre seertallene lavere.”

Om Vingegaard stiller fra start for at forsvare den gule trøje, vil tiden vise.

LÆS OGSÅ  Mærkværdig ballon til Tessa koncert i silende regn