Sponsoreret indhold

Kender du det, at noget kan få dig til at føle dig som en filmstjerne. Noget der er så lækkert, at du tænker at det er så eksklusivt, at det må være for nogle særligt udvalgt. En af de ting er en Hugo drink.

Nyd en cocktail

Det er da bare noget som de fleste mennesker elsker at foretage sig. At drikker cocktails. Specielt hvis de er vellavet og ser rigtigt flotte ud, så får man bare fornemmelsen af, at det er en særlig oplevelse. Der er noget lækkert liv i at kunne stå med en cocktail og bare set godt ud. Det vil vi alle gerne, om det så er i en bar eller til en dejlig fest.

En helt speciel cocktail

Når du virkelig skal have den fede fornemmelse med at stå med en lækker cocktail, så er det oplagt at det er en Hugo drink, du får i hånden. Hugo cocktail er bare en super populært drink/cocktail, som er rigtig let at lave, og som er meget lækker. Det er mynte, champagne og hyldeblomst der er det fremtrædende i en Hugo cocktail. Derudover skal der lidt danskvand til for at give en ekstra friskhed. Det er indbegrebet af sommer og at kunne nyde livet med en Hugo cocktail i hånden.

Rigtig let at lave

En Hugo Cocktail er superlet at lave. Du skal starte med at fylde et vinglas med isterninger og så er det bare at blande ingredienserne i og pynte med mynteblade og en limeskive. Så er den klar til servering.

Opfundet i Italien

Hugo Cocktail er, som så mange andre lækre ting, opfundet tilbage i 2005 i Norditalien. Men den er specielt blevet taget til sig af tyskerne og østrigerne. Den findes også færdigblandet på flasker og kan naturligvis købes på barer over det meste af Europa.

Masser af andre cocktails muligheder

Men selvfølgelig er der masser af andre muligheder for dig, der ønsker en lækker cocktail. De senere år har specielt Aperol Spritz var ekstremt populær, først i Sydeuropa og siden også i de nordlige dele af Europa. Men du kan med stor fordel også nyde en Mimosa, en Strawberry Daiquiri, en Swimmingpool drink, eller en af de mange andre muligheder, der er derude.