Nu er lokationen for det kommende program afsløret.

Den populære tv-serie “Kærlighed hvor kragerne vender” er netop blevet bekræftet til at vende tilbage med en ny sæson.

Det bekræftes i et opslag på Instagram, hvor lokationen for den kommende sæson også er afsløret.

Programmet der følger en gruppe modige mænds søgen efter romantik, har fanget danske tv-seeres hjerter og vil denne gang finde sted i Vestjylland.

LÆS OGSÅ  Verdensstjerne kommer til Danmark: Her er datoen

I den seneste sæson, der blev udsendt i løbet af foråret på TV 2, blev seerne vidner til romantiske eventyr mellem fire mænd og en gruppe håbefulde kvinder.

Serien bød på flirt og følelser, og kulminerede med, at Anders og Emilie fandt sammen. Efter kameraerne var slukket, spurgte Anders Emilie, om hun ville være hans kæreste, hvilket hun sagde ja til. Siden da er de flyttet sammen.

LÆS OGSÅ  Succesen var ikke uden problemer: ABBA taler ud

Det nye kapitel af “Kærlighed hvor kragerne vender” lover at bringe nye ansigter og historier, idet produktionen aktivt søger singlemænd fra Vestjylland, der er klar til at finde kærligheden.

Serien, kendt for at skifte lokationer mellem hver sæson, fortsætter traditionen med at udforske forskellige dele af Danmark og bringer denne gang romantikken til Vestjylland.

Interesserede mænd, der har livet på plads men mangler en partner, opfordres til at ansøge om at blive en del af det næste eventyr i “Kærlighed hvor kragerne vender”, hvor nye romantiske muligheder venter.

Du kan se hele opslaget herunder: