Heston Blumenthal er skilt fra sin ‘kone’ og moderen til hans yngste barn Stephanie Gouveia, efter at de uofficielt giftede sig i 2018.

Ifølge The Daily Mails, Richard Eden, gik tv-kokken, 56, og den franske ejendomsmægler hver til sit for ‘for nogen tid siden’.

Heston er nu i et nyt forhold med en kvinde ved navn Melanie, der beskrives som værende en ‘yngre lavmælt fransk kvinde med sort hår’, af The Times.

Stephanies venner siger, at hun aldrig har giftet sig lovligt med Heston, som er 21 år ældre end hende, selvom hans talsmand blev rapporteret at have sagt, at de udvekslede løfter i 2018.

En af hende sagde: ‘Heston og Stephanie gik faktisk fra hinanden for noget tid siden.

“På trods af alle rapporterne på det tidspunkt, blev de aldrig gift.”

En talskvinde for den Michelin-stjernede kok blev citeret for at sige i 2018: ‘Heston og Stephanie er glade for at kunne meddele, at de er blevet gift. 

‘De tilbragte noget kvalitetstid sammen og besluttede at gribe øjeblikket.’

Parret havde været på ferie på Maldiverne og siges at have ‘besluttet at gøre tingene officielle i en improviseret ceremoni ved stranden’, ifølge en rapport.

En talsmand for Stephanie har dog nu sagt: ‘Ægteskab bør anerkendes af juridiske myndigheder. Det var det ikke. Det, der skete, udgør ikke et ægteskab i juridisk bindende forstand.’

Ikke bindende

En lignende situation opstod mellem Jerry Hall og Sir Mick Jagger.

Jerry troede, at hun og Mick havde giftet sig på Bali, men da hun begyndte en skilsmissesag, sagde Rolling Stones-sangerinden, at ceremonien ikke havde været officiel.

High Court i Storbritannien accepterede og erklærede den ugyldig.

Første kone

Heston og hans første kone, Zanna, mor til hans tre første børn, blev skilt i 2016 efter at have besluttet at gå fra hinanden i 2011.

Zanna stod ved Heston under hans opgang til cheffing-stjernestatus, og han indrømmer, at hun opdragede deres tre børn, da han podede i køkkenet.

Da han blev spurgt, hvorfor deres ægteskab sluttede under et interview med tiden, sagde Heston: ‘Hvem ved? Folk søger altid efter én grund, og livet er mere komplekst. 

“Min ekskone var bestemt en stor grund til Andens succes… Nogen måtte tage børnene i skole og lave alt det arbejde og passe huset, for jeg var der aldrig.”

Under deres ægteskab havde Heston en affære med den amerikanske kokkeforfatter Suzanne Pirret, som har sagt, at hendes yndlingsting er ‘mad og sex’.

Heston flyttede til Provence, Frankrig, i 2018 for at bo i nærheden af ​​L’Oustau de Baumanière, den tre-Michelin-stjernede restaurant, han første gang besøgte i en alder af 16.

Han krediterer restauranten for at kickstarte hans ønske om at blive kok. Heston hævder, at han vendte tilbage for at ‘genopdage magien’ ved madlavning efter at være blevet forelsket i det.

Heston er fortsat stærkt forbundet med sine britiske restauranter, herunder Fat Duck.