Set i bakspejlet, så ville han ønske, at han havde gjort det anderledes.

Første sæson af det populære datingprogram ‘Bachelorette’ har givet seerne mange mindeværdige øjeblikke, men en bestemt scene står særligt klart i hukommelsen hos fansene. 

Boris Hiort, en af deltagerne, huskes især for en dramatisk scene, hvor han svinger to crossfit-reb i bar overkrop og slowmotion – alt sammen i frustration over, at bacheloretten Mette har sovet med en anden bejler, Stig.

LÆS OGSÅ  Anders Beier træder i hustruens fodspor

I en nylig episode af Beam Audio podcasten ‘1000 Regrets’ åbner Boris Hiort op om denne scene og sin fortrydelse over at have ladet sig filme i et så sårbart øjeblik. Boris beskriver, hvordan han vågnede op og opdagede, at Stig ikke var på værelset. “Fuck, han har sovet hos Mette, tænker jeg. Jeg bliver presset og megasur,” fortæller han.

Det er her, produktionsholdet griber ind. De overbeviser Boris om, at det vil være en god idé at filme ham i slowmotion, mens han er tydeligt påvirket af situationen. TV 2-stjernen afslører her, at han i første omgang ikke havde lyst til at udføre ideen, men at produktionen får overbevist ham.

Da Boris vender hjem og ser klippet i tv, bliver det klart, at scenen er blevet ‘blowet up’, som han selv udtrykker det. Han indser, at det var en fejl at lade sig overtale til at blive filmet i en så sårbar situation.

LÆS OGSÅ  Stéphanie Surrugue har fået ny flamme

Selvom oplevelsen var ubehagelig, har Boris lært noget vigtigt af det. Han har nemlig lært, at han skal huske at mærke efter, især når der står en produktion, der gerne vil producere noget godt tv. 

Mens første sæson af ‘Bachelorette’ fortsat diskuteres, er anden sæson nu i gang på TV 2, hvor nye deltagere kæmper om at vinde to kvinders hjerter. 

Du kan se det omtalte klip her: