Den amerikanske skuespiller blev kun 27 år gammel.

Austin Majors, der gjorde sit præg som en barnestjerne på den enormt succesrige “NYPD Blue”, er død.

Austin døde lørdag aften, mens han opholdt sig på et hjemløse boliganlæg i Los Angeles.

En kilde med direkte viden om omstændighederne omkring hans død fortæller os, at der ikke er mistanke om uredelighed…

Men det menes, at han kan have indtaget en dødelig mængde fentanyl. 

Vi får at vide, at en obduktion er indstillet til at blive afsluttet på mandag, og de endelige toksikologiske resultater forventes i løbet af de næste par måneder.

Austins familie udsendte en erklæring om hans død og fortalte os, at han var et kærligt, kunstnerisk, strålende og venligt menneske. 

“Austin tog stor glæde og stolthed over sin skuespillerkarriere. Han var en aktiv ørnespejder og dimitterede Salutatorian i High School.” 

“Han fortsatte med at uddanne sig fra USC’s School of Cinematic Arts med en passion for instruktion og musikproduktion.”

Udtalelsen fortsætter, “Austins yngre søster, Kali, siger, at hendes bedste minder med Austin voksede op på scenen med ham, frivilligt arbejde ved arrangementer med “Kids With a Cause” og rygsæk sammen.

“Austin var den slags søn, bror, barnebarn , og nevø, der gjorde os stolte, og vi vil savne ham dybt for evigt.”

Austin vil bedst blive husket for sin rolle som Theo Sipowicz i 7 sæsoner på “NYPD Blue”. Theo var søn af seriens hovedperson, detektiv Andy Sipowicz , spillet af skuespilleren Dennis Franz.

Der var en kontroversiel scene fra showet, der involverede Austin tilbage i 2003, da hans karakter gik ind på en nøgen Charlotte Ross på toilettet, før hun skulle i bad.

Scenen førte til et væld af klager mod ABC og resulterede i en bøde på $1,4 millioner fra FCC.

Austin tog også noget hardware med hjem i løbet af sin karriere – og tog hjem med Young Artist Award for bedste præstation i en tv-serie i 2022 for “NYPD Blue”. 

Han blev også nomineret for bedste præstation i en Voice Over-rolle for sit arbejde på “Treasure Planet” året efter.

Han arbejdede også på andre projekter, herunder “An Accidental Christmas”, “Volare” og 2000’ernes show “According to Jim”.

Han var kun 27 år.

HVIL I FRED