En kilde tæt på den kendte skuespiller Katie Holmes har delt en trist nyhed.

Det ser ikke ud til, at 43-årige Katie Holmes skal holde jul sammen med Bobby Wooten III, som hun ellers stod frem som kærester med i maj.

LÆS OGSÅ: Elizabeth Hurley reagerer på prins Harry-rygter

Ifølge en kilde tæt på parret, er det nemlig slut mellem den kendte skuespiller og musikeren. Det skriver det amerikanske medie US Weekly.

Parret stod først officielt frem i maj, men Katie Holmes og den 10 år yngre musiker blev spottet sammen for første gang tilbage i april.

Her blev de nemlig fanget af en paparazzi, da de gik hånd i hånd gennem Central Park i New York. Desuden blev der også fanget billeder af, at de kyssende.

Ikke nok med det, så tydede det på, at det celebre par havde set hinanden i et stykke tid. De var nemlig ikke alene på gåturen, men havde derimod fået selskabet af Holmes’ mor.

Til trods for, at det har virket til, at alt har været fryd og gammen hos parret, er kærligheden nu brast, og de danner derfor ikke længere par.

Ifølge den kilde, som US Weekly har talt med, er de dog en god grund til, at de er gået hver til sit.

LÆS OGSÅ: Matt Damon sagde nej til rolle: Derfor fortryder han det

Kilden afslører, at de to kendisser har slået op, fordi de er nået til den konklusion, at forholdet ikke vil være holdbart på den lange bane.