Nu lyder der en sørgelig besked.

Chris Allen, en ikonisk musiker fra 80’erne, gik bort den 25. marts, men offentligheden blev først informeret om hans bortgang den følgende aften.

Midge Ure, en tidligere kollega fra bandet, udtrykte sin dybe sorg og kaldte Chris, bassisten, for bandets samlingspunkt i en rørende hyldest.

Det skriver The Sun.

Læs også: Spændende mulighed for ‘The Beatles’-fans: Sker på 60-årsdagen

Han udtalte: “Vores samarbejde strakte sig fra arbejde til leg, fra musikskabelse til videoproduktion. Vi blev hurtigt både venner og Ultravox-allierede. Selv efter en lang periode fra hinanden, kunne vi nemt genoptage vores venskab, som om tiden imellem os aldrig havde været der. Du var kernen, der holdt os sammen. Du var både fornuften i vores galskab og galskaben i vores liv. Det har været en ære at kende dig og vokse sammen med dig. Du er dybt elsket og savnet, min ven.”

Chris Allen, født i London den 14. juli 1952, var med til at grundlægge Tiger Lily, som senere udviklede sig til det legendariske 80’er band Ultravox, i 1974 sammen med forsanger Dennis Leigh og guitarist Stevie Shears.

Læs også: Kilder afslører: Kate blev tvunget til det

Bandet blev senere udvidet med trommeslager Warren Cann og William Currie, bedre kendt som Billy Currie.

Inspireret af musikalske storheder som Rolling Stones, den sene Beatles-æra og glamrock-kunstnere som David Bowie og New York Dolls, fik Ultravox sit gennembrud med albummet Ultravox! og opnåede endnu større succes med deres fjerde album, Vienna, hvortil Midge Ure blev en del af bandet.