Nu er der triste nyheder.

Eric Carmen, den anerkendte amerikanske sanger og sangskriver kendt for hits som “Hungry Eyes” og “All By Myself”, er afgået ved døden, 74 år gammel.

Dette blev bekræftet af hans kone, Amy Murphy, gennem en meddelelse offentliggjort af nyhedsbureauet dpa. Det skriver SE & HØR.

Før Carmen opnåede berømmelse som soloartist, var han forsanger i poprockbandet The Raspberries, som han var med til at danne i begyndelsen af 1970’erne sammen med Jim Bonfanti og Wally Bryson. Bandet fik succes med deres debutalbum “Rasperries” i 1972, der indeholdt hitnummeret “Go All Way”. Sangen blev dog forbudt på BBC i Storbritannien på grund af dens seksuelle indhold. Efter at have udgivet fire albums, opløstes bandet i 1975, hvilket banede vejen for Carmens solokarriere.

Som soloartist skabte Carmen sig et navn med “Hungry Eyes”, som blev et ikonisk nummer i filmen “Dirty Dancing” fra 1987, og “All By Myself” fra 1975, som ikke kun blev en stor succes, men også blev brugt i åbningsscenen til “Bridget Jones’ dagbog” og dækket af Céline Dion.

I en følelsesladet udtalelse på sangerens officielle hjemmeside udtrykte Amy Murphy sin dybe sorg over tabet af Eric Carmen: “Det er med stor sorg, vi meddeler Eric Carmens bortgang. Han døde fredeligt i løbet af weekenden, og det var en stor trøst for ham at vide, at hans musik har berørt så mange mennesker gennem årene.

Hans musikalske arv vil leve videre.” Hun afsluttede med et citat fra Carmens album “Boats Against The Current” fra 1977: “kærlighed er alt, der betyder noget … Trofast og for evigt”.

Eric Carmen, født i Ohio, USA, efterlader sig sin kone og deres to børn, Clayton og Kathryn, samt et varigt musikalsk eftermæle, der har rørt fans over hele verden.