Nu lyder der en mindre god besked fra den danske landstræner.

Det er nu kommet frem, at en dansk landsholdsstjerne ikke når at blive klar til sommerens EM-slutrunde.

Det betyder, at Kasper Hjulmand skal gøre sig nogle vigtige overvejelser.

LÆS OGSÅ  Begravelsen blev den sidste afsked: Keld Heick taler ud om den store sorg

Det er Kasper Hjulmand selv, der over for Ekstra Bladet har bekræftet, at den meget lovende spiller, som har gjort det godt for sin klub og under de seneste landsholdssamlinger, desværre ikke bliver klar til EM.

Det drejer sig om den 22-årige kantspiller, Mohamed Daramy, fra Reims, som har været ude af spillet siden kampen mod Færøerne den 26. marts.

“Vi er utrolig kede af det på hans vegne. Men det er desværre definitivt. Han bliver ikke klar til EM”, lyder det fra Kasper Hjulmand, der uddyber:

“Det, jeg så fra ham ved vores samling i marts, er det bedste, jeg hidtil har set fra hans side. Han var glad, han var skarp og virkelig god i landsholdslejren.”

Efter skiftet fra Ajax til Reims har den tidligere FCK-spiller vist stærke takter med blandt andet to mål i en sejr over Le Havre i februar.

LÆS OGSÅ  Merete Mærkedahl eller Bodil Jørgensen: 'Badehotellet'-kolleger i hård konkurrence

Daramys skade og fravær fra EM åbner nu døren for andre spillere.

Gustav Isaksen og Anders Dreyer kan være mulige afløsere, selvom de egentlig primært spiller på højre side. Jesper Lindstrøm, der trods en udfordrende sæson , kan også komme i betragtning.

For Mohamed Daramy selv er der nu udsigt til en sommer med genoptræning og forberedelse til den kommende sæson.

Mens hans holdkammerater kæmper på EM-scenen i Tyskland, må han se kampene fra sofaen og fokusere på at vende stærkt tilbage.