Det kan være utroligt svært at købe den helt perfekte gave til en teenager. De har deres helt egen ide om, hvad der er smart, og det er ofte ikke en ide, som du kan rokke med. Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan give din teenager, så kan du læse med her, hvor vi hjælper dig i den rigtige retning.

Følg ønskesedlen

Der er utroligt mange forældre, der gerne vil bevæge sig udenfor ønskesedlen, når deres teenager har fødselsdag. Og i mange tilfælde kan det også vise, at der er lagt tanke i gaven. Dog er det ikke nødvendigvis teenageren, der vil sætte størst pris på denne gestus. Ofte er de nemlig godt klar over, hvad de gerne vil have, og så kan det i stedet medfører skuffelse, hvis ikke man får lige netop det, som man havde gået og glædet sig til.

Selvfølgelig kan der være tilfælde, hvor de ønsker sig noget, der er langt over budget. Her kan det måske være en god ide at inkludere dem og hjælpe dem med at forstå, hvor budgettet har sin grænse og hvorfor.

Et nyt cover til telefonen

Hvis din teenager ikke ønsker sig noget særligt, eller hvis de netop har lavet ovenstående ønskeseddel, der springer budgettet, så er en anden god gave et nyt cover til telefonen. Der findes utroligt mange forskellige slags, og mange teenagere ser det som en accessoires, fordi de har telefonen med overalt.

Hvis du er solgt på ideen om et nyt cover til telefonen, kan du finde det helt perfekte iPhone 13 cover her. Det er også en god lille ting at lægge oveni, hvis du allerede har købt noget fra ønskesedlen, men lige mangler det sidste.

Giv dem noget brugbart

Teenagere vil ofte have en følelse af, at de mangler en masse ting, uden at de faktisk ved helt præcis hvad de mangler. Derfor kan du med fordel give dem noget brugbart. Det kan være nyt sportstøj, hvis de går op i en bestemt sport, et par nye sko eller måske en jakke. Mange vælger også at give enten en iPad eller en computer, fordi det kan være brugbart i forbindelse med skolen.