Travis Scott står over for en potentiel retssag.

I videooptagelser, ses ‘Sicko Mode’-rapperen bag DJ-pulten på ‘Club Nebula’ i NYC, mens han optrådte med et overraskende DJ-sæt.

På et tidspunkt bemærker han, at han bliver filmet og ser ud til at række ud efter en telefon.

Mens videoen afbrydes, hævder telefonens ejer, at det var dér, Travis smed den, slog ham i hovedet og knækkede hans telefon-skærm.

Manden fortæller, at klubben forsøgte at gøre godt ved at tilbyde hans bord en gratis flaske alkohol, men han afviste dette.

Han har angiveligt hyret en advokat og ønsker at indgive en politianmeldelse og en civil retssag.

Dette sker efter, at Travis blev udnævnt som mistænkt i en efterforskning af overfald og kriminalitet efter et påstået overfald, der fandt sted samme aften.

Houston-rapperen kom angiveligt i en verbal strid med en lydtekniker lige før klokken 03.30 mandag på Club Nebula.

Det påståede offer, Mark, hævder at Travis slog ham i venstre side af ansigtet og forårsagdede 12.000$ i ejendomsskade på en højtaler og videoskærm.

“Jeg prøvede at bede ham om at sænke den, så det lød godt for præstationen,” fortalte Mark til FOX 5 New York . “Men han stak bare sin langfinger i mit ansigt, så jeg sænkede skærmen en lille smule, så jeg kunne tale med ham, og det var da, han løb rundt om højttaleren og angreb mig.”

Manden sagde, at han ikke er i stand til at dreje hovedet og har prikken i armene efter det påståede angreb.

Travis’ advokat har reageret på beskyldningerne ved at afvise enhver forseelse.

“Selvom dette tydeligvis er en misforståelse, der er blæst ud af proportioner af clickbait og misinformation, arbejder vi aktivt med værneting og retshåndhævelse for at løse og rette sagen,” sagde Scotts advokat, Mitchell Schuster, i en erklæring. 

“Vi er overbeviste om, at vores klient vil blive renset for enhver forseelse.”

Travis skal optræde på Rolling Loud Californien denne weekend, hvilket markerer sin første amerikanske hovedoptræden siden Astroworld Festival-tragedien i november 2021.