Toronto-rapperen dukkede op i en retssal i Los Angeles.

Tory Lanez’ domsafsigelse er blevet forsinket igen, mens han forbereder et forslag om en ny retssag.

Toronto-rapperen dukkede op i en retssal i Los Angeles tirsdag, hvor en dommer bevilgede en forsinkelse i sin dom for skydningen af ​​Megan Thee Stallion i 2020. 

Han er nu planlagt til at blive dømt den 10. april, ifølge juridisk reporter Meghann Cuniff .

“Okay, hr. Peterson, vi ses her den 10. april,” sagde dommer David Herriford i LA County Superior Court.

Ud over at udsætte domsafsigelsen ophævede dommeren en gag-ordre, han pålagde i april sidste år, og som forhindrede Lanez i at tale offentligt om sagen eller om Megan.

Lanez’ nye advokat David Kenner, som blandt andet har repræsenteret Snoop Dogg og Suge Knight, kaldte gag-ordren for “en frygtelig uretfærdighed” og bad om forsinkelsen af ​​domsafsigelsen for at give mere tid til at forberede et forslag til en ny retssag. 

Anklagemyndigheden gjorde ikke indsigelse mod den nye dato.

Under tirsdagens korte høring spurgte dommer Herriford Lanez, om han gik med til at fortsætte sin dom og “frafalde tid.” Lanez svarede: “Ja, ærede dommer”, da han blev spurgt, om han gik med til forsinkelsen.

Lanez har siddet bag tremmer siden den 23. december, hvor han blev fundet skyldig i tre forhold, herunder overfald med en halvautomatisk pistol, bæring af et ladt, uregistreret skydevåben i et køretøj og affyring af et skydevåben med grov uagtsomhed. 

Han risikerer op til 22 år og otte måneders fængsel og udvisning til Canada, når han bliver dømt.