Tori Spelling, der særligt er kendt for sin rolle i ‘Beverly Hils’, er blevet indlagt.

Den kendte skuespiller er blevet indlagt på et hospital, efter at være blevet ramt af både svimmelanfald og åndedrætsbesvær.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber står til at score milliardbeløb

Ifølge det amerikanske medie US Weekly, er det Tori Spelling selv, der har afsløret dette i en story på det sociale medie Instagramm.

“Jeg har været indlagt siden sent i går aftens,” lød det fra hende fredag i et opslag, der også indeholdt et foto af hende i en hospitalsseng.

Desuden kom hun også med en opsang til de personer, der har beskyldt hende for at overdrive sine symptomer.

Angiveligt er der personer, der har forklaret hende, at hun sagtens kunne arbejde, men nu viser det sig, at hun havde ret i, at hun var for syg til det.

“Til alle jer, der sagde, at jeg sagtens kunne arbejde, da I fik at vide, jeg er syg for til det. Næste gang bør I tro på folk og vise omsorg i stedet for tvivl,” lød det fra hende.

Desuden gjorde hun det også klart, at det ikke handler om, at hun ikke vil arbejde, da hun til enhver tid ville foretrække at kunne være på arbejde.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski deler mundvand med ny mand

I artiklen fra US Weekly er der ikke nævnt noget om, hvorvidt Tori Spelling har fået stillet en diagnose. Det fremgår det, at lægerne er i gang med at udføre en række tests, der skal finde årsagen til hendes symptomer.