Den kendte over meget eksponerede musiker Tobias Rahim har talt den amerikanske avis The New York Times. I et åbenhjertet interview, fortæller han om sine udfordringer med vrangforestillinger og angst.

Det store interview med den amerikanske avis handler ligeledes om, hvordan dansk musik kan bryde igennem internationalt. Selvom mange opfatter sproget som værende “grimt”.

Tobias Rahim har igennem længere tid kæmpet med angst og følt sig forfulgt. Og om hvordan oplevelsen af at blive et popfænomen – selv i et lille land som Danmark – kan påvirke en ung mand i en stor grad. Rahim forklarede, at han ofte følte det som om, at han var på et ustoppeligt og løbsk tog, og at han begyndte at få vrangforestillinger om “at nogen ville slå ham ihjel.”

I interviewet beskriver han bl.a. et angstanfald, som han fik, da han skulle øve sin optræden til awardshowet “P3 Guld” på DR. Det angstanfald påvirkede ham så meget, at han blev nødt til at gøre noget drastisk.

Han trak sig derfor tilbage fra offentligheden i en periode. Nu er han dog tilbage med en arenaturné og udgivelsen af to nye numre – “Toget” og “Orange” – der handler om hans oplevelser.

Han har ligeledes skrevet en bog, som udkom i slutningen af sidste år. ‘Drømmene maler virkeligheden’ har solgt godt, og har endnu engang cementeret, at Rahim er en af tidens hotteste stjerner i Danmark.

Nu forsøger Tobias Rahim at få sin stjernestatus til at lette og flyve over Atlanten til verdens største musikmarked.