‘X Factor’-dommeren Thomas Blachman sætter nu ord på, hvordan han har det med Sofie Linde, siden hun meldte ud, at hun stopper som vært.

“X Factors” Thomas Blachman virkede tilsyneladende meget utilfreds, da Sofie Linde meldte ud, at hun stopper som vært efter denne sæson.

Faktisk gik han så langt som at kalde meldingen “utroligt opmærksomhedskrævende”.

X Factor-dommeren Thomas Blachman lagde ikke fingre imellem, da han røg til tasterne efter Sofie Lindes udmelding. 

Det er ikke helt galt og sige, at han revsede timingen i Sofie Lindes udmelding, der som bekendt kommer midt i forberedelserne til dette års liveshows.

En skarp melding, der kunne give anledning til gnidninger mellem de to, når liveshowene begynder om få dage. Men det skal man ifølge dommeren dog ikke tage så tungt.

“Jeg synes, Sofie har været fantastisk og har gjort det fantastisk.” Og fortsætter:

“Det var bare en trist oplysning, for jeg håbede, vi skulle fortsætte med at arbejde sammen,” lyder det fra Thomas Blachman på et pressemøde til SE og HØR.

“Jeg vil altid være en god ven til Sofie. Hun kan altid bare ringe,” forklarer han om deres relation.

 “Kan du forstå, at det godt kan se anderledes ud i offentligheden?

“Nej det kan jeg faktisk ikke. Det har jeg ikke fantasi til.”

“Men jeg evner heller ikke at se mig selv ude fra. Vi har to øjne, der vender den vej, fordi vi bare er i verden, og så tænker man jo ikke over det,” forklarer han.

Det lyder altså ikke til, at der er grund til at være mere nervøs end normalt over dynamikken mellem den garvede dommer og rutinerede vært, når de – for sidste gang – skal stå overfor hinanden til “X Factor.” liveshows.

Du kan se det første liveshow fredag 17. februar klokken 20. på TV 2.