Den amerikanske skuespiller, der var bedst kendt for sin rolle i ‘The Wire’, er fredag gået bort.

Den kendte skuespiller Al Brown er gået bort. Han blev 83 år.

LÆS OGSÅ: Prins Harry har udeladt episoder fra bog: De ville aldrig tilgive mig

Det skriver det amerikanske medie TMZ, der har fået hans dødsfald bekræftet af hans datter, Jenny.

Til TMZ fortæller hun, at han gik bort fredag i Las Vegas, hvor han boede. I lang tid kæmpede han med Alzheimers, hvilket i sidste ende endte med at koste ham livet.

Al Brown har haft roller i flere serier og film i løbet af sin karriere, men han var bedst kendt for sin rolle som oberst Stan Valchek i den populære serie ‘The Wire’.

Den kendte HBO-serie fik premiere i juni 2002 og blev sendt frem til marts 2008. I alt blev der sendt 60 afsnit fordelt på fem sæsoner, men Al Brown var ikke med i dem alle. Derimod var han med i 20 af de i alt 60 afsnit.

Foruden at have spillet med i ‘The Wire’, havde han også en række mindre roller i serier som ‘Law & Order: SVU’, ‘Commander in Chief’, ‘Maron’, ‘The Hustler’ samt flere andre.

Det var ikke blot i tv-serier, at han gjorde sig som skuespiller. Han nåede nemlig også at have roller i film som ‘Red Dragon’, ‘Liberty Heights’ og ’12 Monkeys’.

På trods af, at han nåede at spille med i en lang række tv-serier og film i løbet af sin karriere, var der ofte én ting, der gik igen. I mange af filmene og serierne, var det nemlig rollen som politibetjent eller lignende, han indtog.

LÆS OGSÅ: Harvey Weinstein risikerer yderligere 18 år bag tremmer

Inden han valget at kaste sig over en karriere som skuespiller, nåede han at tilbringe i alt 29 år i det amerikanske flyvevåben. Derudover var han også udsendt under Vietnam-krigen.