I sidste måned fik den verdenskendte sangerinde Taylor Swift sig en grim overraskelse, da en mand dukkede uønsket op på hendes adresse i New York.

Den mand, der dukkede op ved hendes hjem i New York, har nu vist sig at være en stalker. Heldigvis for Swift, er han blevet anholdt af politiet.

LÆS OGSÅ: Rapper Big Sean afslører lykkeligt nyt

Det skriver New York Post.

Ifølge politiet er der tale om en mand ved navn Joshua Christian, som i sidste måned forsøgte at trænge ind i Swifts hjem i New York med henblik på at gøre hende skade.

Til trods for, at det er et stykke tid siden, at episoden fandt sted, blev stalkeren anholdt fredag aften, hvor politiet opsporede ham i hans eget hjem.

Politiet har meldt ud, at Joshua Christian dukkede op på Taylor Swifts adresse i New York søndag den 12. juni. Det var dog ikke første gang, for han dukkede også op på adressen i marts.

I begge tilfælde har det angiveligt været med henblik på at irritere og chikanere den kendte hitsanger. Hertil lyder det også, at han ville forvolde hende skade, hvis ikke hun ville være sammen med ham.

LÆS OGSÅ: Efter pludselig indlæggelse: Nu åbner Kourtney Kardashian op

Tidligere har Taylor Swift også været udsat for stalking af andre mænd, hvoraf flere af disse er blevet anholdt og dømt for deres handlinger, skriver TMZ.