Sangerinden Taylor er den første nulevende kunstner som gør det.

Taylor Swifts syv album er i øjeblikket på hitlisten for ugen den 1. april, rapporterede forretningen mandag.

Udover den bedrift er hendes nyeste album, ‘Midnights’, nu placeret på tredjepladsen på hitlisten.

Taylor Swift bliver den første nulevende pladekunstner, der har syv albums på listen i top 40 af Billboard 200 på samme tid.

Sangerinden, som for nyligt optrådte ‘Cowboy Like Me’ for første gang på sin igangværende ‘Eras Tour’, er den anden kunstner og første levende individ, der har syv albums i top 40 på én gang, hvoraf det første er Whitney Houston.

Den afdøde sangerinde opnåede samme succesniveau efter sin død i 2012.

Efter ‘Midnights’, som toppede førstepladsen efter udgivelsen i oktober, er Swifts 2019 album ‘Lover’ på nummer 13, og ‘Folkore’ og ‘1989’ er landet på henholdsvis 13 eller 14 pladsen.

På 22. pladsen er 2021-genindspilningen af hendes 2012-plade ‘Lover’, og hendes nyere albums ‘Reputation’ og ‘Evermore’ ligger i øjeblikket på nummer 26 og 31.

Hitmageren har også to albums rangeret under de foregående syv, hvor ‘Fearless’ (Taylor’s Version) og ‘Speak Now’ lander på nummer 52 og 69.

Swift havde tidligere ti album på Billboard 200-listen for første gang i sin karriere i sidste måned.

På det tidspunkt var hendes plade ‘Lover: Live From Paris’, som blev udgivet denne sidste Valentinsdag, kommet ind som nummer 58.

Sangerinden er i øjeblikket midt i sin længe ventede ‘Eras Tour’, som startede i Glendale, Arizona tidligere på måneden.

Hendes tidligere turné, ‘Reputation Stadium Tour’, fandt sted i 2018 og indtjente næsten 350 millioner dollars fra fans, ifølge Billboard.

Swift jokede med, at hun ville begynde at turnere igen i oktober sidste år, og bekræftede, at hun var klar til at komme tilbage på vejen samme måned. 

Sangskriveren udsendte en officiel meddelelse om sin turné den 1. november, da hun afslørede datoerne for offentligheden.