Den danske musiker og skuespiller, Szhirley, fik sig noget af en forskrækkelse, da hun pludselig opdagede en stor knude i sit bryst.

På Instagram fortæller Szhirley i et længere opslag om, hvordan hun i en periode havde følt sig utilpas med besværet vejrtrækning og et uklart hoved. Efter lidt tid tænkte hun på, at hun havde mærket en knude i brystet, noget som ikke var uvant for sangeren under ægløsning og menstruation, men denne gang blev knuden der, og den føltes større. Det gjorde hende bekymret.

“Jeg har ofte prøver at få små knuder i brystet op til menstruation og ved ægløsning, så det er ikke noget der plejer at bekymre mig, men da jeg mærkede at den stadig var der, og endda virkede større end sidst jeg mærkede, blev jeg ægte bekymret,” fortæller Szhirley på Instagram.

En forskrækkelse

Szhirley tog ingen chancer og valgte at tage til lægen, og kort efter besøget blev hun indkaldt til mammografi og ultralyd.

Hendes tid var i går tirsdag den 18. april, og her fik Szhirley så beskeden, som heldigvis viste sig at være god.

“Jeg fik først mammografi af en skide sød sygeplejerske, og efterfølgende ultralydsscanning af min gamle nabos mor, som tilfældigvis havde vagt. Der var gudskelov ikke noget andet at se end en mini vandcyste tror jeg det var, og en fedtknude et andet sted,” fortæller Szhirley, der slutteligt kommer med en opfordring:

“Puha en forskrækkelse! Jeg vil virkelig opfordre dig til at lære dine dingdongs at kende, og holde øje med hvordan de opfører sig. Du skal passe på dig,” slutter sangeren.