Nu sætter hun ord på, hvordan hun i dag takler det.

Hun har været med i en lang række danske film og serier. I blot et lille udpluk kan der nævnes serier som Forbrydelsen, Dicte, Borgen, Tinkas Juleeventyr, Badehotellet, Orkestret og Sygeplejeskolen.

Hun har tidligere fortalt, at hun i en periode satte lighedstegn mellem et højt tempo og succes. Det resulterede i, at hun gik ned med stress. Derfor er det ikke længere på den måde, at hun måler sin succes.

Men kroppen husker også stress, og på sin Instagram, deler Neel Rønholt nu et ærligt opslag.

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne ramt af stor sorg

“RO PÅ “Én gang stresset – Altid stresset” var der engang en der sagde til mig.. Det ved jeg nu ikke helt om jeg er enig i. Jeg har været stresset, men er det ikke længere,” skriver Neel Rønholt og fortsætter:

“Men det er sandt i den forstand, at mit system ikke er det samme som før. Jeg kan ikke længere køre på i samme tempo uden at min krop reagerer. Men i stedet for at ærgre mig over det, prøver jeg faktisk at takke min krop for at tale til mig og kræve af mig, at jeg lever mit liv i et roligere tempo,” skriver hun i opslaget.

Hun fortæller også, at hun har fundet forskellige ting, som får hende ned i gear, når hendes liv rammer ind i en travl periode.

LÆS OGSÅ  Trist 'Badehotellet'-stjerne: Derfor er hun ikke med

Her fortæller hun, at det eksempelvis er, at hun sætter sig på en bænk og drikker sin kaffe, i stedet for, at hun drikker den på sin vej fra det ene sted til det andet.

Neel Rønholt fortæller også, at hun bader i havet, så ofte som det er muligt.

Derudover luger hun ukrudt i haven og benytter sig af body-SDS.

I kommentarfeltet er det strømmet ind med kommentarer, hvor hendes mange følgere deler sine egne erfaringer med stress.

Du kan se hele opslaget herunder: