Det seneste år har langt fra været nemt for Sussi.

For mange år siden blev Sussi Nielsen en del af den kendte danskpop-duo ‘Sussi og Leo’ sammen med sin nu afdøde mand, Leo Nielsen.

De to underholdte danskerne med deres charmerende sange og muntre optræden. Desværre mistede Sussi og den danske kultur- og underholdningsverden Leo Nielsen sidste år, da han gik bort den 18. februar 2023 efter en længere tids sygdom.

Siden Leos død har der været mange forandringer i Sussi Nielsens liv.

I et åbenhjertigt interview med SE&HØR deler hun sine tanker og følelser om tiden efter sin mands bortgang. Hun fortæller om den dybe sorg og ensomhed hun har oplevet, og hvordan hun har måttet finde ny styrke i sig selv.

Sussi fortæller, at ensomheden særligt ramte hende hårdt efter en periode med travle koncerter og en bogudgivelse.

“Påsken var værst. Folk havde deres traditioner, og hvis jeg forsøgte at besøge nogen, var de ikke hjemme. Min kæreste var også optaget af arbejde. Det føltes forfærdeligt, og jeg følte mig fuldstændig isoleret,” siger hun til ugebladet.

Udover at håndtere sin egen sorg, har Sussi også skullet navigere i offentlighedens forventninger og de ofte uinviterede meninger om, hvordan en enke ‘bør’ opføre sig.

Sussi fortæller, at hun er blevet mere afvisende over for negative kommentarer: “Jeg gider ikke de negative kommentarer. Der var tidspunkter, hvor jeg blev helt forelsket i enhver, der sendte mig søde ord og hjerter, men nu er jeg blevet klogere.”