Nu vender den populære krimidramaserie Strandhotellet tilbage med en tredje sæson, som får premiere allerede 9. juni på Viaplay og TV3.

Krimidronningen Camilla Läckberg står bag den moderne sæbeopera med krimi-træk Strandhotellet, hvor både første og anden sæson slog seerrekorder. Nu kan seerne se frem til tredje sæson af serien, som foregår i kystbyen Saltsjövik og kredser om en vidtrækkende rivalisering mellem erhvervsfamilierne Gyllenmark og Grip. Premieren er den 9. juni på Viaplay og TV3.

Det oplyser Viaplay i en pressemeddelelse.

– Endelig kan seerne igen dykke ned i Strandhotellets intriger. Jeg har savnet karaktererne og bemærket, at seerne også har gjort det, så det føles dejligt, at ventetiden endelig er forbi, og at tredje sæson kommer allerede i juni på Viaplay. Denne sæson byder på nye ansigter, og som sædvanlig er ingen sikre, og mange mørke hemmeligheder kommer til overfladen, siger Camilla Läckberg.

Tredje sæson byder på flere nye navne som Hanna Asp, Nadja Sofi, Astrid Morberg, Milton Noel Malmström, Yussra El Abdouni, Bengt Bauler og Erik Segerstedt. For sidstnævnte bliver det også hans skuespillerdebut i Strandhotellet.

– Efter at have fejlet voldsomt i ansøgningen til teaterlinjen på gymnasiet, opgav jeg tidligt mine skuespillerdrømme. Men da de ringede og spurgte, om jeg kunne komme til audition på Strandhotellet, føltes det som en perfekt udfordring og en chance for revanche. Det viste sig at være alt, hvad jeg har drømt om, siden jeg var barn, og lidt til. At få lov at sidde sammen med Samuel Fröler, som skældte mig ud ved et kaffebord, var noget af det sjoveste, jeg nogensinde har lavet, siger Erik Segerstedt.

LÆS OGSÅ  Nu er der nyt i sagen: Ung kvinde mener hun er Madeleine McCann

Tredje – og også allerede fjerde – sæson er optaget med Samuel Fröler, Jenny Ulving McCabe, Sofia Karemyr, Filip Wolfe Sjunnesson, Marianne Mörck, Irina Eidsvold Tøien, Rennie Mirro, Ylvali Rurling, Ruben Karsberg, Peter Eriksson, Ellen Lion Siöö, Rojan Telo og Victor von Schirach i tilbagevendende roller.

Tredje sæson af Strandhotellet består af otte afsnit med premiere på Viaplay og TV3 den 9. juni. Jenny Grewdahl er producer og Kristoffer Graci executive producer fra Creative Society Production. Johan Ingler er hovedforfatteren.