Der er i øjeblikket stor bekymring hos Harry og Meghan.

Et nyt dokumentarprojekt skaber bekymring hos Prins Harry og Meghan Markle, der frygter at der vil blive gravet ting fra fortiden frem, som de ikke ønsker kommer frem – og dermed at deres nuværende lykke bliver truet.

Dokumentaren ledes af den tyske tv-producer Ulrike Grunewald og den erfarne kongelige journalist, graver dybt i parrets liv i Californien.

LÆS OGSÅ  Michael Falch bryder tavsheden

Den undersøger deres tid i Montecito, hvor tidligere britisk kongelig korrespondent, Richard Mineards, nu nabo til parret, har delt sin viden om optagelserne.

Det skriver Mirror.

Harry og Meghan, som tidligere har trukket sig som officielle medlemmer af det britiske kongehus, er vant til både kontroverser og offentlig opmærksomhed. Men alligevel skaber den kommende dokumentar stor bekymring.

Antageligt skulle der nemlig kunne blive afsløret ‘eksplosive deltaljer’, som parret bestemt ikke ønsker frem.

Kilder tæt på parret antyder, at både Harry og Meghan har fortidige aspekter, de helst ser forbliver private:

“Selvom Harry har adresseret mange fejltagelser i sin bog, er der stadig ubelyste elementer af Meghans fortid, som hun måske ikke ønsker frem i lyset,” siger en kilde til mediet OK!.

LÆS OGSÅ  Prins Harry og Meghan vil købe nyt hus i eksklusivt område

De tilføjer, at dokumentaren også kan dykke ned i mere følsomme emner som Meghans tidligere uoverensstemmelser med Kate Middleton, og potentielt udfordre narrativet om, at uoverensstemmelserne udelukkende var Kates skyld.

Harry og Meghan, som ønsker at lægge fortiden bag sig og starte på en frisk, står derfor potentielt over for en ny prøvelse, der kan underminere deres stræben efter et roligt liv væk fra kongelige pligter.

Harrys bekymring er, at denne granskning af Meghans fortid kan sætte alt over styr.