Prins Harry og Meghan Markle kan inden længe forvente at skulle møde i retten. De er nemlig blevet sagsøgt.

Meghan Markle og prins Harry er blevet sagsøgt. Og det er de af ingen ringere end Meghan halvsøster, 58-årige Samantha Markle. Det skriver BBC.

LÆS OGSÅ: John Cleese vender tilbage i ikonisk rolle

Årsagen skal findes i det interview, som parret gav til Oprah Winfrey tilbage i 2021, men også i bogen ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family’.

Samantha Markle mener nemlig, at hendes ære er blevet krænket i det meget omtalte interview, hvorfor hun kræver en erstatning på 75.000 dollars. Det svarer til omtrent en halv million kroner.

Hun mener bl.a., at Meghan løj, da hun sagde, at hun var enebarn. Derudover skulle hun også have delt andre ondsindede løgne om sin halvsøster.

Meghans hold af advokater forsøgte at få sagen afvist, men det er ikke lykkedes. Derfor er sagen åben, og både Meghan og prins Harry vil blive indkaldt for at vidne.

Forud for sagen er der blevet fremsat en lang række krav fra Samantha Markle. Hun vil nemlig have, at hendes halvsøster kommer med hele 38 forskellige indrømmelser i sagen.

LÆS OGSÅ: Var i forhandlinger: Prins Harry kunne have fået særlig værtsrolle

Bl.a. kræver hun, at hun indrømmet, at hverken kong Charles eller dronning Elizabeth kan betegnes som racister. Sagen ventes at komme for retten før sommer.