Silas Holst afslører, at den første samtale bestod af, at han bare hulkede ned i røret.

Den 18. april meddelte Silas Holst, at han stopper som professionel danser.

I en lang årrække var han en del af de professionelle dansere i ‘Vild med dans’ og derudover har han været med i utallige musicals, samt turneret med The boy band tour, hvor han sammen med Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg, genskabte nogle af de ikoniske hits fra de største internationale boybands.

For nyligt blev det meldt ud, at Silas Holst i år får sin debut i Cirkusrevyen. Og nu fortæller han om, hvordan han reagerede da han blev spurgt om han ville medvirke.

LÆS OGSÅ  Lisa Marie Presley overdrevet forbrug - kostede hele farmands formue

Silas Holst fortæller at det var på ‘en rigtig lortedag’ i efteråret, at opkaldet kom. Før opkaldet kom, havde Silas Holst og familien været på tur, men det der startede med godt vejr, endte med massiv regn. Så da de endelig sad i bilen var alle drivvåde, og så brød bilens motor sammen.

Det fortæller han til Ekstra Bladet.

Til sidste blev familiens bil hentet af et fejeblad, og derefter stod de i motorvejens nødspor og ventede på at blive hentet, men det tog længe – og de endte med at måtte gå noget af vejen hjem.

Kort sagt: Humøret var i bund, da familien endelig kom hjem.

Og så var det, at telefonen ringede. Da Silas tog den, var det Joy Maria Frederiksen, instruktør fra Cirkusrevyen, som var i den anden ende.

Hun ringede for at spørge, om Silas havde lyst til at medvirke i Cirkusrevyen i 2024.

LÆS OGSÅ  Kylie Jenner er blevet single

“Det eneste jeg kunne gøre var bare at sige ja og tude. Jeg tænkte: ‘Endelig sker der noget godt i dag’,” fortæller Silas Holst, som fortsætter:

“Så vores første samtale var faktisk bare mig, der hulkede i telefon. Hun (Joy Maria Frederiksen, red.) reddede hele min eftermiddag.”

Og nu er tiden kommet, og Silas er netop i øjeblikket aktuel i Cirkusrevyen. Her har han indtaget rollen som dronning Mary.

LÆS OGSÅ  'Vild med dans'-stjerne bryder tavsheden efter operation: "Det er en mærkelig smerte"

Niels Ellegaard indtager rollen som kong Frederik og Niels Olsen indtager rollen som kronprins Christian.

Derudover bliver det Henrik Lykkegaard, der indtager rollen som prinsesse Josephine, mens prins Vincent og prinsesse Isabella skal spilles af henholdsvis Malik With og Rosa Gehl.

Cirkusrevyen har premiere i dag, den 16. maj.