Det var en kæmpe succes, men det kommer ikke til at vende tilbage på skærmen.

Der er efterhånden ved at være mange referencer, og det er nok også et af de danske TV-programmer, som har fået flest danskere til at grine hen over tiden. 

Men efter mere end et årti på skærmen med en solid fankreds og 13 sæsoner bag sig, er det nu officielt, at det populære satireprogram ‘Dybvaaaaad’ ikke vil genopstå på dansk tv. 

LÆS OGSÅ  TV 2-stjerne i vildt vægttab: Se den store forskel

Dette bekræfter komiker Tobias Dybvad, som var programmets frontfigur gennem hele dets levetid på TV 2 Zulu.

Det skriver Ekstra Bladet.

‘Dybvaaaaad’ fandt sted i det humoristiske landskab, hvor Tobias Dybvad med skarp tunge og et glimt i øjet tog pulsen på popkultur og medietendenser. Men i november 2022 tog TV 2 beslutningen om at lukke programmet. 

LÆS OGSÅ  Nu udfordring venter for Lars Ranthe

Den garvede vært kunne dog afsløre, at de på daværende tidspunkt havde snakket om at lave en sæson til. På trods af dette var det ikke fordi, at Tobias Dybvad var imod beslutningen om at stoppe showet. Dette skyldtes, at han i en længere periode havde leget med ideen om at lave noget andet end det populære TV2-program.

LÆS OGSÅ  Felix Smith dybt forelsket i 20 år yngre kæreste: Nu tager de stort skridt

Siden ‘Dybvaaaaad’s afslutning har Dybvad ikke siddet stille. Han har været med i andre TV 2-produktioner som ‘Stormester’ og ‘Verdensmænd’, hvor han fortsat underholder det danske folk med sin unikke humor. Desuden er han aktuel i det nye Prime-program ‘Roasted: Verdens sjoveste ferie!’, hvor han fortsætter med at udforske forskellige underholdningsgenrer.