Der venter et nyt og spændende kapitel for Keld og Hilda.

I mere end fire årtier har Keld og Hilda Heick underholdt danskerne fra Gedser til Skagen som en uomgængelig musikalsk duo.

Og på søndag kan Hilda hejse flaget og fejre sin 78-års fødselsdag.

LÆS OGSÅ  Afslører: Nu skal Game of Thrones-stjerne skilles

Det er dog ikke det eneste, som der kan fejres for Keld og Hilda Heick. De kan nemlig også fejre, at de har købt en ny bolig. Det delte de for nylig med blandt andet BILLED-BLADET.

Huset de har købt er beliggende i Holte, ned til en lille sø.

Det er dog ikke ligefrem indflytningsklart, så der venter en del arbejde, for at huset bliver som ønsket. Men rammerne er rigtig gode.

Det er faktisk Keld og Hildas datter, Anette Heick, der har haft en finger med i spillet, når det kommer til købet af den nye bolig.

Det afslører hun overfor Newsner.

Hun fortæller, at hun faktisk fandt huset og viste det til dem. Ved første øjekast var det dog slet ikke noget, som Keld og Hilda var interesserede i.

LÆS OGSÅ  'Løvens Hule' med stor ændring - ikke set før

“Men så tog de derud, og så fik piben en anden lyd. Jeg siger jo, at det bliver det bedste hus, de har haft,” forklarer Anette Heick, der også fortæller, at hun ‘blandede’ sig i boligjagten, fordi hun synes hende forældre glemte at lytte til sig selv.

Hun fortæller at Keld og Hildas nye bolig er beliggende i det dejligste område, lige ned til en lille fin sø.

Keld og Hildas nuværende bolig i Vedbæk er dog heller ikke solgt endnu. Den satte parret til salg tidligere i år, til knap 11 millioner kroner.