Serien vender tilbage med en tredje film.

En ny film i ‘Downton Abbey’-serien er på tegnebrættet, hvilket vækker stor begejstring blandt fans af det britiske periodedrama.

Siden seriens debut i efteråret 2010 har den skabt en stor fanskare, der nøje har fulgt livet hos både aristokratiet og deres tjenere i familien Crawley. Igennem seriens løb har komplekse relationer mellem venner, familie og kollegaer vævet sig ind og ud af dramatiske og romantiske fortællinger.

LÆS OGSÅ  TV2 varsler store ændringer - sker i løbet af 2023

Efter serien afsluttede i 2015, og på trods af at den allerede har inspireret til to filmudgivelser i henholdsvis 2019 og 2022, er interessen ikke aftaget.

Det har ført til planlægningen af endnu en film, til stor glæde for det trofaste publikum.

Michelle Dockery, der er en af seriens mest fremtrædende skuespillere i rollen som Lady Mary Crawley, har for nylig delt nogle spændende nyheder omkring den nye film.

Serien blev vist på DR og trak mange seere. Foto: DR1/Universal

Med en betydelig karriereboost fra serien har Dockery taget til sociale medier for at dele en opdatering direkte fra filmens produktion.

LÆS OGSÅ  En deltager fra den danske udgave af X Factor har taget alt tøjet af foran spejlet

På den officielle Instagram-profil for ‘Downton Abbey’ delte hun en video, hvor hun udtrykte sin begejstring for at genforenes med castet:

“Det er fantastisk at være sammen alle sammen igen. Det føles som om ingen tid er gået, siden vi sidst var sammen,” sagde Dockery. “Vi er begejstrede for at kunne meddele, at vi nu er i gang med optagelserne til den tredje ‘Downton Abbey’-film. Vi glæder os til at dele den med jer.”

Videoen viste også klip af genforeningen, hvor skuespillerne udvekslede kram og glædelige øjeblikke, hvilket understregede den følelsesladede stemning og gensynsglæden blandt castet. Fans kan derfor se frem til endnu et kapitel i den elskede serie, hvor nye og gamle skuespillere igen bringes i rampelyset.

Du kan se videoen herunder: