Sponsoreret indlæg

Leder du ofte forgæves efter smart og farverigt tøj til store kvinder ude i butikkerne? Eller ender du typisk med plus size tøj, der er uformeligt og giver dig den klassiske ”teltform”?

Det fortjener ingen. For når du føler dig godt tilpas i dit tøj, ses det straks i din udstråling. Derfor fortjener du naturligvis også modetøj, der passer perfekt til din krop, selvom du har lidt ekstra til gården og gaden.

Amamiko er en dansk webshop, der både forhandler tøj til store kvinder under eget brand, men også tilbyder accessories fra de lidt anderledes mærker i branchen. Og én ting er sikkert: Det er på ingen måde et kedeligt udvalg!

Tøj til store kvinder, der fremhæver de smukke kurver

Det handler om kropspositivitet, selvaccept og lysten til at prøve noget nyt. Amamikos udvalg af tøj til store kvinder er designet ud fra den tanke, at det skal være sjovt at bære, men også give dig en helt unik følelse, så du kan booste din selvtillid. Derfor kan du hos Amamiko finde masser af sprælske farver og mønstre, men naturligvis også mere ensfarvede looks med fine detaljer, hvis det er mere dig.

Amamiko er etableret af en dansk skrædder, der har en indgående forståelse af, hvordan man designer tøj til kvindekroppen. Du kan derfor få personlig rådgivning med i købet, hvis du f.eks. er i tvivl, om du skal vælge et empiresnit eller et A-snit på din kjole. Tøjet bliver designet i lækre og åndbare kvalitetsmaterialer, som virker flatterende for en kvinde med kurver.

Så dyrk din indre gudinde med Amamiko, hvor du finder alt fra farverige kjoler til strømpebukser, smykker og sko.

Kvalitetstøj syet i Europa

Amamiko har som beskrevet en skrædder som grundlægger, hvorfor produktkvaliteten også spiller en meget høj rolle. De forskellige beklædningsgenstande bliver alle syet i Europa af dygtige syersker, så du altid er garanteret en høj kvalitet og mindre spild af ressourcer.

Så kig forbi Amamiko allerede i dag, og sæt kulør på garderoben med flot modetøj i store størrelser!