Summer Walker spiller ikke spil, når det kommer til djævelen, når det kommer til sataniske tilbedelser.

R&B-sangerinden råber Lil Uzi Vert over hans sataniske tekster. Under sin optræden på Rolling Loud California i søndags, debuterede Philly-rapperen en ny sang, hvor han hentyder til satanisk tilbedelse, mens han refererer til sin kæreste, JT fra City Girls.

“Jeg får en bypige til at tro på Satan,” rappede Uzi, mens han rokkede med farvede kontakter, pigget hår og et rødt outfit med et pentagrambælte, som ofte forbindes med satanisme.

Men Summer tog ikke let på teksterne. Hun genpostede et klip af hans optræden på sin “Glcta Whre” Instagram-konto, mens hun irettesatte Uzi for at fremme satanisk tilbedelse.

“lol … jeg er oprigtigt nysgerrig om disse mennesker nogensinde har set eller hørt en dæmon før?” hun spurgte. “Eller det er bare en trend, fordi jeg føler, at hvis du har, ville du stoppe med at spille.. virkelig ikke noget sjovt eller sødt ved det.”

Tilføjede Summer, “Må Gud være med jer.”

Den excentriske sangerinde, der bød velkommen til tvillinger i december, har tidligere været åbenhjertig, når det kommer til spørgsmål, herunder COVID-vacciner og hendes egne forhold.