Skuespilleren, der i høj grad er kendt for sin rolle i ‘Stranger Things’, er sprunget ud som homoseksuel.

Til trods for, at han kun er 18 år gammel, har Noah Schnapp allerede gang i en imponerende karriere som skuespiller.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian langer ud efter fan

Den unge skuespiller er primært kendt for sin rolle i hitserien ‘Stranger Things’, men har også haft roller i film som ‘Hubie Halloween’ og ‘Waiting for Anya’.

Og Schnapp har tilsyneladende besluttet, at han vil starte året med at løfte sløret for noget, han har holdt hemmeligt. Det sker i en video, der er blevet delt på TikTok, hvori han fortæller, at han er homoseksuel.

“Når man endelig fortæller sine venner og familie, at man er homoseksuel efter at have været bange i skabet i 18 år, og alt de siger er ‘Det ved vi godt’,” lyder det i videoen.

Dertil har Schnapp også har skrevet en kort tekst til videoen, hvor han sender en hentydning til Will Byers, som han spiller i ‘Stranger Things’.

“Det lader til, at jeg har mere til fælles med Will, end jeg lige gik og troede,” skriver han.

Her hentyder han til, at man i den seneste sæson af ‘Stranger Things’ har haft et større fokus på Will Byers’ seksualitet, der især kom til udtryk i form af en uforløst kærlighed til vennen Mike.

Det bliver aldrig gjort klart, at Will Byers er homoseksuel, men det er noget, der kan læses mellem linjerne. Sidste år udtalte Schnapp i et interview, at de mange seere, der havde gættet på dette, har ret.

LÆS OGSÅ: Shakira langer ud efter eksmanden

Og nu har han også gjort det klart, at han selv er homoseksuel. Det er derfor ikke kun noget, der hører sig hans karakter i ‘Stranger Things’ til, hvilket mange seere hidtil har troet.