Nicklas Bendtner har været en hyppig gæst i Københavns Byret de seneste år, og torsdag fandt han sig selv i Østre Landsret, hvor hans sag fra sidste år var anket.

Sagen handler om en episode i februar 2021, hvor Bendtner blev stoppet af politiet for at køre uden kørekort. Politiet konfiskerede hans Porsche Taycan Turbo S og pålagde ham en bøde på 40.000 kroner.

Efter at have anket afgørelsen fra byretten, mødte Bendtner op i Østre Landsret, som dog valgte at stadfæste dommen.

Bendtner må derfor sige farvel til sin grå Porsche, værdisat til 2,4 millioner kroner.

Under retssagen blev det afsløret, at Bendtner gennemførte sin køreprøve den 21. juni 2022 og nu igen er indehaver af et gyldigt dansk kørekort.

Efter dommen delte Bendtner en gådefuld besked på sin Instagram, men de er højst sandsynligt relateret til dommen.

“Jeg går ingen steder,” skrev Bendtner og fortsatte med et mere gådefuldt udsagn:

“Lejer jer selv ud i troen om selvretfærdigelse og opstigning mod noget større, der aldrig nogensinde sker.” Han afsluttede sin besked ved at henvende sig til den danske skat:

“Ja ja ja jantelov og naboens hus har en forkert tagsten. Hjælper altid I skal bare spørge ad. Tillykke med skillingerne.”

Selvom beskeden er kryptisk, er tonen klar.

Bendtner mistede første gang sit kørekort i 2013, da han blev taget for spritkørsel i København. Episoden fik stor mediebevågenhed og bidrog til Bendtners image som en uambitiøs badboy. Bøden, han modtog dengang, er den største nogensinde i Danmark og lød på 842.000 kroner.

For en lille times tid siden lagde Bendtner også en video på Instagram, hvor han ikke ligefrem ligner en mand, der er ked af nederlaget.