Da Jonas Vingegaard var indlagt efter sit styrt, fik han pludseligt et uventet besøg på hospitalet.

Jonas Vingegaard, den dobbelte vinder af Tour de France, oplevede en alvorlig ulykke under Baskerlandet Rundt, hvilket førte til et 12 dages hospitalsophold i Spanien.

Hans skader inkluderede et brækket kraveben, flere brækkede ribben og en punkteret lunge. I løbet af hans indlæggelse var hans kone, Trine, og datter, Frida, ved hans side, og de fik selskab af en uventet gæst.

LÆS OGSÅ  Jonas Vingegaards svære afsked: 'Kommer til at savne dig'

Det skriver mediet AS.

Joxean Fernández Matxín, den sportslige leder fra UAE-teamet, som er et rivaliserende cykelhold, tog sig tid til at besøge Vingegaard på hospitalet.

Under sit besøg gav han udtryk for et håb om at se Vingegaard deltage i sommerens Tour de France, trods hans nylige ulykke. Matxín udtrykte sin respekt for Vingegaard og den rivalisering deres tilstedeværelse i løbet ville skabe, idet han bemærkede, at det ville berige løbet at have tidligere års vindere med.

Det er endnu ikke bekræftet, om Vingegaard vil være i stand til at genoptræne og deltage i Tour de France, som starter om 58 dage.

LÆS OGSÅ  'Badehotellet'-stjerne afslører: Det er ikke helt slut

“Hej alle, det er tid til at forlade hospitalet for mig. Jeg vil gerne takke personalet for at tage godt af mig. Og jeg vil takke alle for støtten. Jeg har modtaget mange beskeder, gaver og tegninger. Det varmer! Nu er det tid til at komme mig helt,” sådan lød det fra Jonas Vingegaard, da han blev udskrevet fra hospitalet efter det voldsomme styrt.