Forfatteren og podcastværten Elisa Lykke har inviteret Janni Ree med ind i sin podcast ‘Fantasier’, hvor der ofte er en lummer stemning. I denne uge er heller ingen undtagelse, da snakken hurtigt bliver drejet ind på den 53-årige tidligere ‘Forsidefrues’ sexliv med ægtemanden Karsten Ree.

Selvom parret fortsat har gnist i deres ægteskab, er deres sexliv dog ikke længere præget af spontanitet.

“Jeg er gift med en ældre mand, og der sker mange ting, når man bliver ældre – og visse ting skal koordineres, så det er ikke længere impulsiv sex,” indrømmer Janni Ree i podcasten.

Ifølge Janni kræver det en vis forberedelse, hvilket var en stor omvæltning for hende i starten, for hun har altid haft et stort drive og haft lyst hver eneste dag.

“Jeg har altid haft en stor sexlyst og nærmest haft sex hver dag og blevet kastet rundt.” fortæller hun.

Ti år har Janni Ree efterhånden været sammen med sin 24 år ældre mand, og i løbet af den tid har Janni fundet en rutine og en måde at få håndteret sin lyst på.

Gør det med bruseren i badet

Det er typisk en tur med bruseren i badet.

“Så lukker man ned for det. Så vil du hellere gå i seng og se en Netflix-serie, eller så har du bruseren, når du alligevel er i bad. (Og) så får du overstået dét,” forklarer Janni til Elisa Lykke.

Hvis du gerne vil dykke mere ned i Janni Rees snak med Elisa Lykke, så har du mulighed for at høre podcasten ‘Fantasier‘ her.