Man kan ikke komme udenom, at han har et flot CV, men det kunne også have været prydet af rollen som James Bond.

46-årige Sam Worthington, der for tiden kan opleves I ‘Avatar: The Way of Water’, kunne have haft endnu en stor rolle på sit CV.

LÆS OGSÅ: Harry og Meghan langer ud: Det er et PR-stunt

Den kendte skuespiller kunne have været indehaver af rollen som James Bond, men sådan endte det ikke med at gå. Det fortæller han i et interview med Variety.

Han har var blandt dem, der var med i overvejelserne, da man i 2005 var på jagt efter en afløser til rollen som James Bond.

Dengang havde Pierce Brosnan valgt at takke af som James Bond, hvorfor man var på jagt efter én, der kunne overtage – og her så man gerne, at det blev en yngre kandidat.

Det førte til, at Worthington blev inviteret til casting. Ikke nok med det, troede man så meget på hans potentiale, at producent Barbara Broccoli klippede hans hår på hotellet, så det virkede mere ‘Bond-agtigt’.

I forbindelse med castingen skulle han lave en genindspilning af en scene fra ‘From Russia With Love’, som Sean Connery spillede agent 007 i.

Det gik dog ikke, som Worthington eller producenterne havde håbet på, hvorfor han blev afskrevet som mulig overtager af rollen.

“Jeg kunne spille Bond som dræber, men den selvsikre charme kunne jeg simpelthen ikke ramme. Den del af kostumet passede mig bare ikke,” fortæller han til Variety.

LÆS OGSÅ: Datter afslører positive nyheder for Bruce Willis

I sidste ende blev det Daniel Craig, der overtog rollen – men også han har spillet sin sidste runde som James Bond, hvorfor man igen er på jagt efter en afløser.